Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä!
Ennakkoilmoittautuminen
9.3.2016-18.2.2016  30€
30.1.2017-18.2.2017 50€

Huonoista lumiolosuhteista johtuen olemme laskeneet ilmoittautumismaksun aina tapahtuma-aamuun klo 10.00 asti 30€. Nykyisinä talvina tällaisten massahiihtojen toteutuminen on täysin arpapeliä, joten haluamme reilun pelin nimissä tarjota osallistujille mahdollisuuden katsoa, että tapahtuma varmasti pystytään järjestämään. Jos ilmoittaudut vasta tapahtuma-aamuna, suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa heti klo 8.00 jälkeen ruuhkien välttämiseksi. Voit myös maksaa osallistumismaksun tapahtuma-aamuna kotona verkkopankissa, ota tällöin mukaan kuitti suoritetusta maksusta.

Täytä ja lähetä sivun alalaidassa oleva ilmoittautumislomake. Saat vastauksena tarkistetut maksutiedot, joissa on huomioitu mahdollinen alennuskoodi. Voit maksaa osallistumisesi myös etukäteen alla olevilla tiedoilla. Ilmoittautumisesi astuu voimaan, kun maksusuoritus on tapahtunut. Tähän voi kulua pari päivää siitä, kun olet suorittanut maksun.

Maksutiedot
Tilinumero: FI37 1038 3000 3205 70
Saaja: Imatran Urheilijat ry
Viitenumero: 2121

*Imatran Urheilijoiden jäsenille 50% alennus osallistumismaksusta alennuskoodilla: ”Imatran Urheilijat”

Peruutusehdot
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, palautamme 50% osallistumismaksustasi, lääkärintodistusta vastaan.

Jos hiihto joudutaan perumaan erityisen vaikeiden olosuhteiden tai poikkeustilan vuoksi, noudatetaan massahiihtojen yleisiä peruutusehtoja, jolloin järjestäjät varaavat itselleen oikeuden pidättää 50% osanottomaksusta. Osallistumisoikeuden voi myös siirtää seuraavalle vuodelle, jolloin hyvitysosuus 50% siirretään seuraavan vuoden maksuun. Mikäli hiihtäjä ei halua siirtää hyvitysosuuttaan seuraavan vuoden hiihtoon, palautus maksetaan hiihtäjän ilmoittamalle tilille.

Ilmoittautumislomake